Mijn naam is Marianne Wullms en ik woon met mijn man en 4 kinderen in een buitengebied in de buurt van Roermond. Ik heb gedurende mijn leven veel levensvreugde gevonden in het helpen van mensen die zich in een moeilijke situatie bevinden.

Als psychiatrisch (PIT) verpleegkundige kan ik mensen ondersteunen met diverse aspecten van het dagelijks functioneren. Na het behalen van mijn diploma heb ik tot en met december 2017 als PIT verpleegkundige in een vast dienstverband gewerkt en heb daarbij veel ervaring opgedaan in de psychiatrische thuiszorg.

Ik koesterde al enkele jaren de wens om als zelfstandig PIT verpleegkundige aan de slag te gaan. Uiteindelijk besloot ik eind 2017 deze stap daadwerkelijk te zetten en heb als particulier verpleegkundige een eenmanszaak opgericht. In januari 2018 ben ik gestart als zelfstandig verpleegkundige waarbij ik bij mensen, jong of op leeftijd, thuis de gewenste en noodzakelijke psychische zorg en ondersteuning kan bieden.

Mijn primaire doel is hierbij om u optimale verzorgende en/of begeleidende psychiatrische zorg te geven in Roermond en omgeving. Mijn werkgebied ligt tussen Echt, Weert en Venlo.